Érettségianyakamon

Személyes kedvencem a Zanza.tv. A Zanza érthetően összefoglalja a tananyagot. Ezen az oldalon néhány perces videóanyagokat találhattok, ahol lent a narráció szövegét meg tudjátok tekinteni, valamint a videó megnézése után ellenőrizhetitek a tudásotokat.
 http://zanza.tv/

 

Az IRODALOMOK oldalon irodalom és nyelvtan tételeket, témaköröket találhattok, és feltűnik pár érdekesség, valamint tippeket sajátíthattok el az érettségire, "és azon túl"-ra.
http://irodalomok.webab.hu/

 

Az idegennyelvben a nyelvoktatok.hu lehet nagy segítségetekre. A szöveget meg tudjátok hallgatni, vagy akár le is tölthetitek. Szókincseteket akár játékos formában is fejleszthetitek.
http://nyelvoktatok.hu

 

És itt van persze az Otatási Hivatal hivatalos oldala is, ahol fent van az összes előző érettségi feladatsor, és a megoldókulcs is.
www.oktatas.hu

 

Azoknak, akik szeretnének tovább tanulni, szinte elengedhetetlen a felvi.hu oldal. Itt keresgélhettek a főiskolák, egyetemek között, információt gyűjthettek a különböző szakokról, és megnézhetitek, hogy a pontszámaitok elegendőek lesznek-e ahhoz, hogy felvegyenek oda, ahova szeretnétek.
www.felvi.hu